vineri, 19 noiembrie 2010

Yahoo Messenger 11 beta – proaspat , cu multe imbunatatiri si functii noi (Download)

Primul beta al Yahoo Messenger 11 a fost facut disponibil pentru download de catre cei de la Yahoo. Noua versiune a popularului client de mesagerie intant vine cu destul de multe imbunatatiri si noi functionalitati, insa din punct de vedere grafic nu se poate spune acelasi lucru.


Totusi, suntem de parere ca Yahoo a compensat destul de mult la capitolul “functii noi”, care sunt multe si destul de interesante. 


Asadar, pe langa functiile de baza ale Yahoo Messenger pe care, cu siguranta, le cunoasteti, utilizatorii acestui program vor putea, odata cu aceasta noua versiune, sa acceseze jocuri si sa le joace direct din Messenger


Este vorba despre jocuri oferite de companii precum Elex si OMGPOP dar si de catre Zynga, companie care colaboreaza cu Facebook si care s-a facut remarcata mai ales prin jocul Farmville.


Printre jocurile Zynga pe care utilizatorii Messenger le vor putea juca se numara, momentan, Mafia Wars si FishVille. Nu se stie inca daca cei de la Yahoo vor completa numarul de jocuri Zynga in viitor si daca va reusi sa aduca popularul Farmville in Yahoo Messenger 11.


Asadar, dupa cum se vede, Yahoo a hotarat ca aceasta noua versiune a Messengerului sa fie integrata cu Facebook si, pe langa jocurile de care deja am mentionat, Messenger 11 va oferi userilor posibilitatea de a purta conversatii cu prietenii din reteaua de socializate chiar prin intermediul aplicatiei


De altfel, aceasta noua functionalitate nu se adreseaza numai Facebook-ului, ci si pentru Twitter sau Flickr. Utilizatorul va putea sta conectat simultan pe toate aceste retele, intr-un singur ecran, chiar prin intermediul Yahoo Messenger 11. 


Integrarea cu retelele sociale merge chiar mai departe de atat, permitand userilor sa isi updateze statusul, sa posteze comentarii si sa poarte conversatii, fara sa paraseasca Yahoo Messenger 11.


Odata cu versiunea 11 a Yahoo Messenger, aplicatia a fost imbunatatita si pentru dispozitive mobile precum iPhone, telefoane cu Android sau alte dispozitive mobile care se pot conecta la Internet


Descarca Yahoo Messenger 11 beta de AICI


Sfaturi de instalare: 


Daca nu doriti sa folositi Yahoo! Toolbar, care vine odata cu aplicatia de Messenger, alegeti sa instalati programul in varianta Custom Install in loc de Typicall Install, intrucat intrucat aceasta din urma nu ofera posibilitatea de a refuza toolbar-ul de la Yahoo. 


De asemenea, la instalare, Yahoo Messenger 11 va face yahoo.com pagina default pentru browserul pe care il folositi si va instala Yahoo! Search Protection, odata cu aceasta. Daca nu le doriti, nu uitati sa debifati aceste optiuni in timpul instalarii. 


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu