joi, 18 noiembrie 2010

Youtube a adaugat optiunea de “SafetyMode”

In timp ce Youtube-ul este intr-o continua crestere si din ce in ce mai multe continuturi sunt uploadate pe acest site, deseori poate fi dificila evitarea videoclipurilor cu continut inadecvat, pe care cei mici nu ar trebui sa le vada. Nu este foarte greu sa scrii un cuvant cheie pe site si deja dai peste sute de filmulete indecente.


In partea stanga din josul paginii de Youtube (sub tari si limbi), veti vedea o optiune pe nume “Safety Mode”. Selectand aceasta optiune, toate filmuletele inadecvate vor fi blocate in mod implicit de catre youtube. Datorita implementarii acestui serviciu absolut gratis, copiii dumneavoastra vor putea fi protejati de filmulete cu continut explicit sau nud, nepotrivite varstei lor.


Safety Mode este o optiune opt-in care poate fi activata si dezactivata, sau poate fi blocat in mod implicit in alegerea dumneavoastra a browserului (va trebui sa faceti alegeri opt-in, in fiecare browser pe care il folositi). Youtube-ul a creat un filmulet pentru a explica mai amanuntit aceasta functie a site-lui:


Everything You Need To Start And Grow Your Own Internet Business %50 Commission.

Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu