duminică, 21 noiembrie 2010

Zynga anunta un nou joc pentru Facebook: CityVille

Farmville, popularul joc de pe Facebook dainuie deja de ceva vreme spre multumirea fanilor sai, care petrec ore intregi jucandu-se. Totusi, in ciuda faptului ca isi pastreaza utilizatorii fideli sau chiar atrage noi jucatori, exista riscul ca, mai devreme sau mai tarziu, userii sa se plictiseasca.


Si, cum nici cei de la Zynga, si cu atat mai putin cei de la Facebook nu vor sa experimenteze o astfel de situatie, iata ca dezvoltatotul de jocuri si reteau sociala isi rasfata fanii cu un nou joc: CityVille.


Inca din titlu ne putem da seama ca CityVille pastreaza regulile din Farmville, trecand insa de la “zona rurala” la cea “urbana”.


Noul joc le permite astfel utilizatorilor sa isi construiasca orasul ideal, pe care apoi sa il conduca din pozitia de primar.


O versiune beta a jocului va fi lansata probabil in urmatoarele saptamani si va fi disponibila in cinci limbi: engleza, germane, italina, spaniola si franceza.


Jocul va fi disponibil gratuit numai pe Facebook, dar userii au posibilitatea de a cumpara credite Facebook pentru a achizitiona extra feature-uri.


In prezent exista aproximativ 60 de milioane de jucatori active Farmville. Zynga produce si alte jocuri pentru Facebook, cum ar fi Mafia Wars, FrontierVille sau CaféWorld. Compania de gaming social mai are cateva jocuri live si pe MySpace, dar majoritatea energiei si-o concentreaza catre comunitatea Facebook. 


Sursa: The Telegraph  


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu