duminică, 12 decembrie 2010

Panasonic a lansat cel mai mic Blu-ray recorder

Panasonic, producatorul japnez de electronice a anuntat astazi lansarea celui mai mic Blu-ray recorder, modelul DIGA DMR-BF200.


Noul model vine cu dimensiuni extrem de reduse, 65x210x194 mm, si o greutate de numai   2.2 kg. Gadgetul are incorporat si un hard disk si poate fi folosit atat in pozitie verticala, cat si orizontala.


DMR-BF200 vine dotat cu un port HDMI, un slot pentru carduri SD care permite redarea de filme direct de pe card, Ethernet si acces la portalul de muzica YouTube.


Micul Blu-ray recorder poate fi si personalizat cu diferite fete. Pentru moment, modelul va fi disponibil spre vanzare doar in Japonia, la un pret de aproximativ 860 de dolari


Panasonic a adus pe piata in 2009 primul player portabil din lume echipat cu tehnologia Blu-ray. Modelul DMP-BD15 a fost proiectat pentru a oferi utilizatorilor acces la cea mai noua experienta Blu-ray, chiar si cand acestia se afla in deplasare si este echipat cu un ecran LCD de 8,9 inch, ofera functionalitati BD Live si posibilitatea conectarii la Internet prin Viera Cast.


SURSA: Panasonic


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu