miercuri, 8 decembrie 2010

Un nou video cu telefonul PlayStation, de data aceasta mult mai concludent

Saptamana trecuta Sony “scapa” pe Internet un video cu ceea ce parea a fi telefonul PlayStation. Insa cum imaginile erau incetosate, nimeni nu a putut trage niste concluzii clare. 


Dar iata ca tocmai cand febra generata de acest dispozitiv parea sa atinga apogeul, japonezii lanseaza online un alt filmulet, de data aceasta extrem de clar si de concludent.


Videoclipul prezinta un PlayStation Phone ce ruleaza pe versiunea Gingerbread a Android, versiune care inca nu a fost lansata catre publicul larg. 


Consola-telefon vine dotata cu un mecanism glisant, care odata ce a fost deschis dezvaluie un gamepad, in locul tastaturii QWERTY. In lista de aplicatii exista de asemenea o iconita PlayStation, ceea ce ne face sa credem ca dispozitivul va avea suport pentru jocurile PlayStation.


Aplicatia arata putin diferit fata de PSP, are tab-uri pentru “recently played",  "library" si "all." Totusi, video-ul nu arata niciun joc ca fiind disponibil.


Este foarte putin probabil ca handset-ul sa contina “PlayStation” in denumirea sa. Totusi, potrivit surselor, oamenii de la marketing au ales un nume mai generic: Zeus Z1 – cel putin pentru moment.


Gamerii impatimiti mai au de asteptat acum doar anuntul oficial, care ar putea avea loc chiar in Franta, pe 9 decembrie.


Sursa: TG Daily


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu