sâmbătă, 11 decembrie 2010

Primul tablet PC romanesc

AllView este o marca proprie a societatii VISUAL FAN ce-si are sediul in Brasov. Brandul este cunoscut, in general, pentru telefoanele dual-sim produse. Acum VISUAL FAN  lanseaza AllView AllDro, primul tablet PC romanesc accesibil aproape oricui.


Tableta se bucura de un ecran de 7 inch cu tehnologie touchscreen. Sub capota se va afla un procesor de 800 MHz si 2 GB de memorie interna. Nu va lipsi, totusi, nici slotul de expansiune microSD. Mai mult, chipsetul video va fi capabil sa redea continut HD pe TV prin intermediul iesirii HDMI.


La capitolul conectivitate AllView AllDro promite Wi-Fi dar si o versiune cu 3G ceva fi disponibile prin ofertele furnizorilor de telefonie mobila. Pentru copierea de date va exista un port miniUSB. Autonomia bateriei se va situa in jurul valorii de 6 ore daca tableta e folosita pentru navigare pe internet si pana la 30 de ore daca se asculta doar muzica.


Diferitele surse ale acestei stiri sugereaza ca tablet PC-ul se va vinde incepand cu Decembrie la un pret situat in jurul sumei de 850 RON. Mai jos aveti un filmulet de prezentare al primului tablet PC Romanesc -- AllView AllDro.


In final, trebuie sa precizam ca AllView AllDro ruleaza Android 2.1 si va fi compatibil cu aplicatiile din Android Market.

  View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu