vineri, 3 decembrie 2010

Twitter va avea aplicatie pentru Android

La conferinta care a avut loc astazi, Evan Williams a anuntat ca reteaua microblogging-ului va avea parte de lansarea unei aplicatii pentru Android.


Ar fi destul de neplacut daca Twitter va achizitiona o aplicatie deja existenta (cum au facut si cu Tweetie) , in cazul in care compania va colabora cu un dezvoltator al dispozitivului mobil (asa cum s-a intamplat cu RIM pentru aplicatia de Tweeter pentru BlackBerry) sau daca aceasta aplicatie se va dezvolta singura.


Sambata trecuta, Twitter a achizitionat Tweetie, una dintre cele mai populare aplicatii pentru iPhone. Aplicatia va fi numita “Twitter pentru iPhone” si va fi gratis. Iar vineri, Twitter a anuntat ca noul RIM pentru BlackBerry va fi o aplicatie oficiala pentru Twitter.


Aceste anunturi au venit dupa ce investitorul Fred Wilson a scris un articol in care spune ca Twitter-ul incepe sa se perfectioneze. Ca drept dovada, Twitdroid si Seesmic Android sunt printre cele mai populare aplicatii pentru Twitter.


Sursa imagine si informatie

Fondator si editor Stiri.IT cu aproximativ 4 ani "pierduti" cititind despre IT&C si tot ce e geeky pe lumea asta. Ma mananca sa zic ca sunt pasionat de tehnologie dar deja a devenit un cliseu. Sunt si blogger amator in timpul liber si-mi public pe blogul personal.

View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu