vineri, 3 decembrie 2010

Twitter, schimbari majore ale homepage-ului

Cei de la Twitter nu stau deloc cu mainile in san, acestia au modificat homepage-ul si au implementat cateva optiuni noi. Momentan totul este in “work-in-progress”, deci sigur vor fi multe de reparat si de modificat pe parcurs. De ieri au pus noua fata si au adaugat mai multe informatii pe prima pagina, functionalitatea acestia a crescut mult odata cu noua interfata.


Principala miscare a fost scoaterea in evidenta a topicurilor importante, a trendurilor si a persoanelor care twitteresc foarte mult. Developerii de la Twitter au incercat sa dea viata motorului de cautare a tweeturilor si sa ofere vizitatorilor fara conturi mai multa libertate.


Cu noul design au incercat sa transforme homepege-ul in unul mult mai modern si au adus continut dinamic acestuia. Continut care se autoafiseaza dupa un algorit predefinit. Desemenea prima pagina aduce si cateva sample-uri cu persoanele care folosesc Twitterul, despre ce vorbesc acestia si care sunt cele mai discutate topicuri.

Blogger, pasionat de webdesign, psihologie si electronica. In lumea mea un computer este permanent legat la internet, frigiderul este tot timpul plin iar banii nu reprezinta o problema. Din pacate lumea asta a mea nu e doar imaginara.

View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu