marți, 7 decembrie 2010

World of Warcraft Cataclysm

Wrath of the Lich King, ultimul add-on al MMO RPG-ului de succes World of Warcraft, a fost lansat acum putin peste doi ani. Si intre timp jucatorii s-au cam plictisit, neavand continut nou care sa-i tina ocupati. Dar la mijlocul lunii aprilie a acestui an 2010 cei de la Blizzard au dezvaluit un nou add-on, Cataclysm.


Iar modificarile aduse de acesta sunt majore. Totul porneste de la intoarcerea in Azeroth a dragonului Deathwing the Destroyer, ultima data intalnit in Warcraft II. Acesta intre timp s-a vindecat complet, iar cu venirea sa are loc un cataclism care remodeleaza complet lumea World of Warcraft.


Deci se schimba mediul inconjurator, se schimba misiunile pe care le putem aborda, iar nivelurile sunt castigate ceva mai cursiv. Ca doar trebuie sa urcam acum pana la 85. Avem mount-uri zburatoare pe toate continentele, sapte noi dungeon-uri si inca trei raid-uri. Si apar acum si cateva locuri in plus pentru explorat.


A fost introdus si un nou skill secundar, arheologia, doua noi rase, Goblins de partea Hoardei si Worgen (druizi care se transforma in varcolaci) de partea Aliantei, iar vechile rase au parte de alte clase pana acum indisponibile lor. Plus multe alte modificari mai mari sau mai mici, care ne schimba complet experienta de joc.


Grafica a fost usor ameliorata, primind cateva elemente de DirectX11. Dar si cerintele de sistem s-au schimbat putin. Minim am avea nevoie de un procesor la 1.3 GHz, cu 1 GB de RAM, 25 GB liberi pe HDD, si placa video GeForce FX sau Radeon 9500. Iar recomandat ar fi un CPU dual core, cu 2 GB de RAM, tot 25 GB pe HDD, si placa video GeForce 8600 sau Radeon HD 2600 cu 256 MB memorie.


World of Warcraft Cataclysm va fi lansat pe data de 7 decembrie 2010, la pretul de 40 $. In continuare putem urmari trailer-ul oficial:


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu