miercuri, 1 decembrie 2010

Tom Clancy’s HAWX 2

Divizia din Bucuresti a studiourilor Ubisoft a lansat pe data de 11 noiembrie 2010 cel de-al doilea joc din universul Tom Clancy’s HAWX, la doar un an jumate dupa primul. Pentru cei ce nu-si mai aduc aminte, HAWX este prescurtare de la High Altitude Warfare eXperimental squadron. Deci din titlu stim ca avem de-a face cu un simulator aerian.


Actiunea se petrece imediat dupa primul HAWX, in Orientul Mijlociu al anului 2014. Pentru ca acolo avem de investigat disparitia unor arme nucleare rusesti. Si de-a lungul povestii ne jucam cu escadrile americane, englezesti si rusesti. Deci avem parte si de ceva varietate. Iar personajele sunt atat noi cat si recurente din restul titlurilor Tom Clancy.


Grafica a fost ameliorata, si la fel si AI-ul. Si a fost introdus un nou sistem de calculare a distrugerilor, mult mai realist. Iar singleplayer-ul poate fi jucat si cooperativ, cu alti patru prieteni. Insa bineinteles, doar prin intermediul Internet-ului.


Cerintele de sistem impun minim un procesor la 3 GHz, cu 1 GB de RAM si 9 GB liberi pe HDD, si o placa video GeForce 6800 sau Radeon X1600 cu 128 MB memorie. Iar recomandat ar fi un CPU dual core, 2 GB de RAM, tot 9 GB pe HDD, placa video de generatie DirectX 10 cu 256 MB memorie si un controller de Xbox 360.


Jocul a fost lansat simultan pe PC, Xbox 360, PS3 si Wii. Demo pentru PC nu avem, asa ca nu ramane decat sa urmarim trailer-ul de mai jos.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu